Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

Στο Μega Place ξεχωρίζουμε για το χαμόγελο,την ευγένεια, τη διάθεση την εξυπηρέτηση και την παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και εγκαταστάσεων!

Η ταυτότητά μας

Λειτουργούμε από το 2003 στην περιοχή του Βλητέ δίπλα στα Χανιά, με θέα στον κόλπο της Σούδας και στα Λευκά Όρη, και προσφέρουμε, στον ίδιο χώρο, αμέτρητες επιλογές διασκέδασης για κάθε ηλικία, παρέα και οικογένεια!

Το Mega Place βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες των Χανίων.

Διαθέτει άνετα parking και απέχει οδικώς μόνο 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης των Χανίων και 5 λεπτά από τη Σούδα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ !
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!

To Mega Place ψυχαγωγεί μικρούς και μεγάλους αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους διασκέδασης και ανανεώνοντας τις υπηρεσίες του!

Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούνται από παιδικά πάρτι, σχολικές εκδρομές, εταιρικές εκδηλώσεις μέχρι και θεατρικές παραστάσεις.

Βρείτε στις υπηρεσίες μας τι ταιριάζει στις ανάγκες διασκέδασης της δική σας παρέας, οικογένειας ή των συνεργατών σας και εμείς θα φροντίσουμε να γίνει πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στo 28210 57757 ή στο 28210 42515 και με e-mail info@megaplace.gr. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. .

FUN STATS ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ MEGA PLACE

80%ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΧΑΡΑ
90% ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ
80%ΑΝΕΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
80%ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
&
EΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
100%ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

HISTORY MEGA PLACE