Φόρτωση Ταινίες

« Όλες οι Ταινίες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ): ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ & ΤΡΙΤΗ 17:30

21 Ιανουαρίου, 2023 - 27 Οκτωβρίου, 2024

 

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Aristomenis Tsirbas
Σενάριο: Aristomenis Tsirbas
Ηθοποιοί: Patricia Summersett, Michel Perron, Sofian Oleniuk, Lola Rossignol-Arts
Διάρκεια: 81 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΚΑΝΑΔΑ

Υπόθεση

Ο Τζέισον, ένα πανέξυπνο νεαρό αγόρι, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο που έχει κάνει αναγκαστική προσγείωση σε ένα γειτονικό δάσος. Τον έχει προλάβει για λίγα λεπτά η Λάρα, ένα εξίσου περίεργο κορίτσι, που βάλθηκε κι εκείνη να εξερευνήσει το εξωγήινο σκάφος.

Ενώ προσπαθούν να βρουν τρόπο να λειτουργήσουν το σκάφος, τα δυο παιδιά βρίσκονται αναπάντεχα σε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, και πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες της εποχής των δεινοσαύρων – ναι, καλά το καταλάβατε, το σκάφος είναι στην πραγματικότητα χρονομηχανή!

Με τη βοήθεια του ΜΙΑ, του βοηθού τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει το σκάφος, η Λάρα και ο Τζέισον πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να επισκευάσουν το σκάφος και να επιστρέψουν στο σήμερα, λίγες ώρες πριν τον μοιραίο, καταστρεπτικό ερχομό του αστεροειδή, ο οποίος έμελλε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας.

Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους, συναντούν όλων των ειδών τους δεινοσαύρους, από τον επιβλητικό Βραχιόσαυρο ως τον θηριώδη Τυρρανόσαυρο – ακόμη και κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά. Θα καταφέρουν να γυρίσουν στην εποχή μας;

ΠΡΟΒΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ): ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ & ΤΡΙΤΗ 17:30

TRAILER

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Ιανουαρίου, 2023
Τέλος:
27 Οκτωβρίου
Κατηγορία Ταινία: